МЕТАЛ КОМ БИТОЛА

Над 35 години искуство во нашата област

МЕТАЛ KOM е специјализирана компанија за секаков вид на метал и метални производи. Производи на црна и обоена металургија (цевки, лимови, профили, флахови) како и сечење и виткање на лимови до 30мм.

МЕТАЛ КОМ БИТОЛА

Нашата компанија

МЕТАЛ KOM е специјализирана компанија за секаков вид на метал и метални производи. Со нашиот професионален кадар и искуството и познавањето на областа на нејзиниот основач, нудиме квалитетни услуги во нашата област. Со над 35 години искуство сме една од најдобрите компании во нашата област, со тоа што секоја година тежнееме да бидеме што повисоко на ранг листата градејќи долгорочни односи со нашите постојни и идни соработници, добавувачи и клиенти.
Метал Ком испорачува железо и челик безбедно и брзо до дестинации низ целата земја и нашите соседи. Нашата компанија постојано работи на нови проекти за конкурентни цени во однос на динамиката на глобалниот пазар на челик за нашите клиенти при максимизирање на нашата услуга и квалитет на производот.