All for Joomla All for Webmasters

1 2

Компанијата “METAЛ-КОМ ПРОМЕТ”е основана во 1989 год.со основна цел да им обезбеди на своите купувачи целосна услуга и испорака на стока.
Во овие 27 год.присуство на домашниот пазар,фирмата се има докажано како сигурен партнер.
Нашата основна активност е трговија со:
- топловалани и ладновалани лимови
- UNP,I и L профили
- шипкасти челик
- услуга на сечење ( кроење ) до 30мм.

Метал Ком Промет

 • Производи
  Наскоро повеке информации и фотографии......

  Read more

 • За нас
  Компанијата “METAЛ-КОМ ПРОМЕТ”е основана во 1989 год.со основна цел да им обезбеди на своите купувач...

  Read more

Производи на акција

 • Производи на акција Производ на акција 2
  Наскоро повеке информации и фотографии......Наскоро повеке информации и фотографии......

  Read more

 • Производи на акција Производ на акција 1
  Наскоро повеке информации и фотографии......Наскоро повеке информации и фотографии......Наскоро пове...

  Read more