All for Joomla All for Webmasters
За нас

Компанијата “METAЛ-КОМ ПРОМЕТ”е основана во 1989 год.со основна цел да им обезбеди на своите купувачи целосна услуга и испорака на стока.
Во овие 27 год.присуство на домашниот пазар,фирмата се има докажано како сигурен партнер.
Нашата основна активност е трговија со:
- топловалани и ладновалани лимови
- UNP,I и L профили
- шипкасти челик
- услуга на сечење ( кроење ) до 30мм.